انارمگ
۰

چگونه بفهمیم در آی مسیج توسط شخص مورد نظر بلاک شده‌ایم

چگونه بفهمیم در آی مسیج توسط شخص مورد نظر بلاک شده‌ایم

یکی از سؤالاتی که ممکن است برای شما پیش آمده باشد این است که چگونه می‌توان متوجه شد کسی شما را در آی مسیج بلاک کرده است. این سؤال بیشتر زمانی پیش می‌آید که مدت زمان زیادی از پیامی که به دوست خود ارسال کرده‌اید، می‌گذرد و هنوز پاسخی از جانب او دریافت نکرده‌اید.

لازم به ذکر است گاهی این مشکلات به دلیل وجود خطا در شبکه تلفن همراه اتفاق می‌افتد، اما باید از این موضوع مطمئن شد تا در صورت بلاک بودن از سمت آن شخص، بیهوده منتظر پاسخ نمانیم.

روش‌های تشخیص بلاک بودن در آی مسیج

هیچ راه قطعی برای تشخیص این موضوع وجود ندارد، اما در این مطلب از انارمگ به نشانه‌هایی اشاره می‌کنیم تا بتوانید بلاک یا آنبلاک بودن خود را در iMessages متوجه شوید.

  1. بررسی کردن رنگ حباب iMessages در آیفون

حتی در صورتی که از طرف شخص مقابل بلاک شده باشید، باز هم پیام شما طبق روال معمول ارسال می‌شود، به همین دلیل شما متوجه بلاک بودن خود نخواهید شد.

اپل در قسمت آی مسیج خود از یک حباب آبی رنگ و در بخش پیامک از یک حباب سبز رنگ استفاده می‌کند. در مواقعی که یک پیام از طریق iMessages ارسال نشود به قسمت پیامک منتقل می‌شود و از طریق حباب سبز رنگ ارسال می‌شود. بدین ترتیب اگر شما پیامی را از طریق آی مسیج فرستادید، اما آن پیام در یک کادر سبز رنگ در زیر پیامک اولیه نمایان شد و از این طریق ارسال شد باید به بلاک بودن خود از جانب گیرنده شک کنید.

بررسی کردن رنگ حباب iMessages در آیفون

بررسی کردن رنگ حباب iMessages در آیفون

نکته: این موضوع ممکن است به دلیل اختلال شبکه در سمت گیرنده اتفاق بیفتد، بنابراین به روش بعد توجه کنید.

  1. چک کردن دلیوری آی مسیج ارسال شده

اگر شخص گیرنده پیام، دلیوری و یا نوتیفیکیشن‌های دریافت پیام را برای شما فعال کرده باشد، در زمان ارسال پیام آی مسیج از طریق مک، آیفون و آیپد خود به او، دلیوری ارسال موفق را دریافت خواهید کرد. بنابراین اگر دلیوری دریافت نکردید باید به بلاک بودن خود شک کنید.

بررسی کردن دلیوری پیام فرستاده شده در آی مسیج

بررسی کردن دلیوری پیام فرستاده شده در آی مسیج

نکته: اگر در دستگاه گیرنده در حالت Do Not Disturb فعال باشد، نوتیفیکیشن دلیوری پیام را دریافت نخواهید کرد. این موضوع با خاموش کردن حالت مذکور، برطرف می‌شود و دلیوری را دریافت می‌کنید، در غیر این صورت مطمئناً بلاک شده‌اید.

  1. تماس با شخص مخاطب از طریق تلفن همراه و یا فیس تایم

در صورت بلاک شدن از طرف شخصی خاص در آی مسیج، شما نمی‌توانید با او تماس بگیرید و یا از طریق فیس تایم ارتباط برقرار کنید. بنابراین یکی از راه‌های تشخیص بلاک بودن، برقراری تماس با آن شخص است.

اگر بلاک شده باشید در تماس معمولی، تلفن فقط یک بار زنگ می‌خورد و سپس به پست صوتی هدایت می‌شوید و در نهایت قطع می‌شود. در تماس فیس تایم، به نظر می‌رسد که مخاطب به سرعت تماس دریافتی را رد می‌کند.

این مشکلات می‌تواند به دلیل مشکلات شبکه و یا فعال بودن حالت Do Not Disturb اتفاق بیفتد و شما ناچار شوید تا به طور مجدد با آن شخص تماس بگیرید. اگر در هر تماس با این مشکل مواجه شوید بدین معنی است که شما بلاک شده‌اید.

  1. خاموش کردن کالر آیدی در آیفون و تماس با شخص بلاک کننده

اگر در آی مسیج شخصی بلاک شده‌اید، می‌توانید از طریق شماره دیگر با او تماس بگیرید و یا این که شناسه تماس (Caller ID) را در تلفن همراه خود خاموش کرده و سپس مجدداً با او ارتباط برقرار کنید.

نحوه غیرفعال کردن کالر آیدی

  • Settings را در دستگاه خود اجرا کنید و سپس صفحه را به پایین بکشید و بر روی Phone ضربه بزنید.
  • اکنون بر روی Show My Caller ID کلیک کنید و آن را به حالت خاموش درآورید تا غیرفعال شود.
خاموش کردن کالر آیدی در آیفون و تماس با شخص بلاک کننده

خاموش کردن کالر آیدی در آیفون و تماس با شخص بلاک کننده

اگر ارتباط شما از این طریق با شخص مورد نظر برقرار شود و او به عمد شما را بلاک کرده باشد، کاملاً مشخص است که از این اقدام شما خرسند نخواهد بود، بنابراین سعی کنید دلیل این کار او را نپرسید.

نکته: این قابلیت در بسیاری از کشورها وجود ندارد، بنابراین به مرحله بعدی بروید.

  1. چک کردن دو مرتبه‌ای پیام‌های واتساپ

بسیاری از افراد برای قطع دسترسی یک فرد، او را در تمامی قسمت‌ها و پلتفرم‌های اجتماعی از جمله آی مسیج، واتساپ و تلگرام و … بلاک می‌کنند.

بدین ترتیب از طریق واتساپ به او پیام دهید. این یک عمل برد – برد است. اگر بلاک نباشید، از آن شخص بپرسید که چرا به شما در iMessages پاسخ نمی‌دهد. اگر هم بلاک شده باشید که به طور کاملاٌ واضح از این موضوع آگاه خواهید شد.

طبیعتاً بلاک شدن توسط یک شخص بسیار آزاردهنده است، اما این تصمیم او است و شما باید به آن احترام بگذارید. تنها کاری که شما می‌توانید انجام دهید این است که از بلاک شدن خود توسط او مطمئن شوید.

برای آگاهی از تغییرات آی مسیج در آی او اس ۱۷ به مطلب لینک شده مراجعه گنید.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه‌ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت‌ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید، تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید، تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 2 =