حدف اکانت اینستاگرام: آموزش گام به گام غیرفعال کردن حساب کاربری Instagram

در پایین نحوه حدف اکانت اینستاگرام را گام به گام توضیح داده‌ایم. با مطالعه مطلب آموزشی زیر می توانید به راحتی حساب کاربری اینستاگرام خود را حدف و یا غیرفعال کنید.

نحوه حدف اکانت اینستاگرام

برای حدف اکانت Instagram حتما مراحل ساده‌ای که در زیر توضیح داده‌ایم را گام به گام اجرا کنید؛ 

  1. ابتدا وارد این صفحه شوید؛
  2. در صفحه‌ای که برای‌تان باز می شود می توانید دلیل حذف اکانت اینستاگرام خود را انتخاب کنید. بر اساس انتخاب‌تان، اینستاگرام گزینه‌ای برای شما در نظر می گیرد که همین حالا حساب کاربری را غیرفعال کنید و و هرموقع خواستید به Instagram بازگردید.
  3. سپس وارد اکانت خود شوید و نام کاربری خود را در قسمت مخصوص وارد کنید. 
  4. در گام بعدی، دوباره رمز ورود خود را وارد کنید چراکه باید به پلتفرم ثابت کنید این واقعا شما هستید که می خواهید از اینستاگرام بیرون بروید!
  5. در پایان، دکمه قرمزرنگ Permanently Delete my account (اکانتم را برای همیشه پاک کن) را لمس کنید. 

نحوه حذف اکانت اینستا

با کلیک برروی دکمه قرمز اکانت اینستاگرام شما غیرفعال خواهد شد. 

تصاویر، فالوورها، کامنت‌ها و اطلاعات حساب کاربری‌تان برای همیشه پاک خواهد شد زیرا اینستاگرام “اکانت شما را برای همیشه غیرفعال می کند” 

تازه نام کاربری‌تان نیز همراه با اکانت‌تان غیرفعال خواهد شد و دیگران می توانند از آن استفاده کنند. در نتیجه قبل از پاک کردن اکانت بهتر است خوب به تصمیم خود فکر کنید!

دانلود اینستاگرام راکت برای آیفون – کلیک کنید

چرا باید اکانت اینستاگرام خود را حذف کنید؟ 

چندین و چند دلیل برای خداحافظی با یک شبکه اجتماعی وجود دارد که معمول‌ترین آن نشر تصاویر شخصی بدون اجازه صاحب آن است. در پایین متدوال‌ترین آن‌ها را لیست کرده‌ایم:

  • افراد ممکن است در اینستاگرام مورد اذیت و آزار روحی و روانی قرار گیرند؛
  • افراد ممکن است کسب و کار جدیدی راه انداخته باشند و نیازی به بازاریابی در اینستاگرام نداشته باشند؛ 
  • ممکن است افراد از وقت گذارندن در شبکه‌های اجتماعی (نگاه کردن تصاویر، فیلم‌ها، پست‌های متعدد) خسته شده باشند؛
  • ممکن است اکانت متعلق به شرکت، سازمان و یا گروهی بوده باشد که فعالیت آن حالا منحل شده است؛

به هر دلیلی هم که باشد، تصمیم با شما است! و می توانید هرموقع که خواستید اکانت اینستاگرام خود را حذف کنید. 

اما قبل از وداع با این شبکه اجتماعی محبوب پیشنهاد می کنیم که تصاویر و فیلم‌های خود را روی حافظه دستگاه ذخیره کنید چراکه با حدف اکانت اینستاگرام ، محتوای پست شده‌ی شما نیز پاک می شود و نمی توانید به آن دسترسی داشته باشید. 

در بالا نحوه حذف اکانت اینستاگرام را توضیح دادیم اما اگر نخواسته باشید اکانت خود را به طور دائم پاک کنید، باید چه کار کنید؟ در پایین به به توضیح آن خواهیم پرداخت.

نحوه حدف موقتی اکانت اینستاگرام

اگر می خواهید برای مدت کوتاهی اکانت اینستاگرام خود را غیرفعال کنید، اینستاگرام این قابلیت را در اختیار شما می گذارد. برای این کار ابتدا باید:

  1. وارد اکانتی که می خواهید آن را غیرفعال کنید شوید. به قسمت پروفایل بروید و گزینه Edit my profile را انتخاب کنید؛
  2. در پایین صفحه سمت راست گزینه‌ای با نام temporarily deactivate my account خواهید دید. 
  3. با لمس این گزینه، اینستاگرام دلیل غیرفعال کردن را از شما می پرسد و سعی می کند شما را با برشمردن دلایلی از رفتن منصرف کند. اگر در تصمیم خود جدی هستید، نگذارید نظرتان را عوض کند!
  4. رمز عبور اکانت خود را وارد کنید؛
  5. حالا باید گزینه Temporarily disable the account (اکانتم را موقتا غیرفعال کن) را لمس کنید و سپس گزینه Confirm یا همان تایید را انتخاب کنید. 
نکته: اگر بعدها دوباره تصمیم گرفتید که به اینستاگرام باز گردید، باید با همان نام کاربری و رمز عبور وارد حساب کاربری خود شوید. تمام اطلاعات شما ذخیره شده و چیزی را از دست نخواهید داد.

آیا تا حالا پیش آمده اکانت‌تان خودبه‌خود غیرفعال شود؟

تا حالا برای‌تان اتفاق افتاده که خواسته باشید وارد اکانت خود شوید و با پیغامی مبنی بر غیرفعال شدن اکانت‌تان مواجه شده باشید؟ احتمالا به این خاطر بوده که قوانین و شرایط اینستاگرام را زیر پا گذاشته بودید. اینستاگرام در این موارد بسیار سخت‌گیر است و اگر متوجه شود که قوانین را دور زده‌اید حساب کاربری شما را – آن‌هم بدون اطلاع دادن به شما – مسدود می کند!

اگر فکر می کنید اشتباهی رخ داده و قانونی را زیر پا نگذاشته اید، می توانید درخواست بررسی اکانت‌تان را به Instagram بدهید؛ اما چگونه؟ 

  1. اپلیکیشن اینستاگرام را باز کنید؛
  2. با نام کاربری و رمز عبور وارد اکانت‌تان شوید؛
  3. دستور‌العمل‌هایی که نمایش داده می شود را دنبال کنید؛
توجه! اگر شخصی بدون اجازه شما وارد اکانت‌تان شده و حساب کاربری شما را حذف کرده، کاری از دست‌تان بر نمی آید!

به یاد داشته باشید که می توانید با همان ایمیل قبلی اکانت دیگری بسازید اما به هیچ وجه نمی توانید از نام کاربری قبلی برای اکانت‌ خود استفاده کنید.

امیدواریم که این مطلب برای شما مفید بوده باشد. می توانید نظرات و سوالات خود را در بخش کامنت‌های انارمگ با ما در میان بگذارید. 

ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

2 × دو =