یکی از نقاط قوت و بهتر است بگوییم جذابیت های ایرپاد اپل این است که همواره پنهان است و روی گوشی های هوشمند دیگر افراد و حتی خود کاربر نیز نمایان نمی شود. هنگامی که ایرپاد معرفی شد تنها دو قابلیت داشت: پخش موسیقی و پخش صدای سیری با یک‌بار لمس. اما اپل طی ۵ سال گذشته – هم از نظر سخت‌افزاری و هم از نظر نرم‌افزاری – قابلیت ها و ویژگی های جدید و تازه‌ای به آن افزوده است. به همین خاطر ما حس می کنیم که ایرپاد باید اپلیکیشن مخصوص به خودش را داشته باشد. در پایین به بررسی کانسپت (طرح پیشنهادی) اپلیکیشن ایرپاد اپل خواهیم پرداخت. 

اهمیت ایرپاد در زندگی روزمره‌ی کاربران هرروز بیشتر و بیشتر می شود به طوری که حالا Airpod تبدیل به جز جدانشدنی آیفون شده است و دیگر لوازم جانبی به حساب نمی آید. هرچه ایرپاد پیشرفته‌تر می شود، کاربران نیز دشوارتر می توانند قابلیت های جدید آن را پیدا و از آن ها استفاده کنند. به علاوه این که ایرپاد همچنان مثل دیگر دستگاه های بلوتوثی در قسمت Settings قرار دارد و اپل تمایزی برای آن قائل نشده است. 

تنظیمات و بروزرسانی ها

اپلیکیشن ایرپاد اپل می تواند چیزی شبیه به اپلیکیشن Watch باشد. این اپلیکیشن می تواند یک پنجره‌ی ساده داشته باشد که کاربر بتواند تمام قابلیت ها را روی آن ببیند و به راحتی از همان‌جا از آن ها استفاده کند. می توان بسیاری از این قابلیت ها را از منوی Bluetooth و صفحه‌ی about به اپلیکیشن منتقل کرد. از قسمت بالای اپلیکیشن هم می توانید AirPod جفت‌شده را ببینید، تنظیمات مورد نظر را جستجو کنید، شارژ باتری آن را بررسی کنید و یا ایرپاد خود را قطع کنید و ایرپاد دیگری را با آیفون خود جفت کنید. 

برنامه شامل سه گروه تنظیمات مختلف است. در اولین گروه می توانید تنظیمات سخت‌افزاری ایرپاد مثل شخصی‌سازی دکمه ها، فعال‌سازی و غیرفعال‌سازی سنسور تشخیص سر، روشن کردن صدای فضایی و … را ببینید. 

۸ راه برای حل مشکل وصل نشدن ایرپاد به آیفون – کلیک کنید

در زیر این گروه می توانید اطلاعات ایرپادتان را مشاهده کنید، تنظیمات شبکه‌ی Find My را تغییر دهید و بله، بالاخره(!) ایرپاد خود را از این قسمت بروزرسانی کنید. یکی از نقاط ضعف بسیار بزرگ ایرپاد، نحوه انتشار بروزرسانی های این دستگاه از سوی اپل است؛ آپدیت های ایرپاد مخفی اند و تقریبا به هیچ دردی نمی خورند! شما به هیچ وجه نمی توانید ایرپاد خود را به معنای کلمه “آپدیت” کنید. تنها باید منتظر بمانید، به صفحه نگاه کنید تا بلکه ایرپادتان خود به خود بروزرسانی شود. در نتیجه ایرپاد نیز همانند دیگر لوازم جانبی نه چندان مهم اپل باید یک پنل مخصوص برای آپدیت شدن داشته باشد که در آن ویژگی های جدید و انتشار بروزرسانی برای دستگاه را به کاربر نمایش دهد. 

پنجره‌ی وسط Watch app مخصوص واچ فیس است اما نمی توان چیزی شبیه به آن را برای اپلیکیشن ایرپاد اپل تصور کرد. در نتیجه‌، ایده‌ای که به ذهن ما رسید این بود که اپل از نگرانی خود در مورد دانلود اپلیکیشن ها خارج از سرویس ها و اپ استور اپل بکاهد. به عبارتی اپل در این پنجره‌ی جدید اپلیکیشن ها و سرویس های موسیقی برای پادکست، فیلم و ویدئو مثل اسپاتیفای، نتفلکیس، دیزنی و … را قرار دهد تا کاربران دیگر به سراغ اپلیکیشن های غیربومی iOSی نروند. 

تازه های ایرپاد

بخش تازه‌ های اپلیکیشن ایرپاد، همانند Watch app و Tips app، می تواند ویژگی ها و قابلیت هایی را به کاربران نمایش دهد که پیش‌تر از آن ها بی اطلاع بودند. صفحه‌ی جدید در واقع چیزی شبیه به یک صفحه تازه ها است که اپل در آن از قابلیت های جدید، بروزرسانی ها و تغییرات جدید نسخه‌ های آپدیت خبر می دهد. یا مثلا اگر کاربری قصد حل مشکل ایرپادش را دارد می تواند به این صفحه مراجعه کند. در واقع این صفحه مکانی می شود برای اطلاع از زیر و بم ایرپاد (بدون توجه به مدل آن). 

اپل – اگر بخواهد – همچنین می تواند کاری کند تا این برنامه از هدفون های بیتس نیز پشتیبانی کند. با این حال، به عقیده‌ی ما اپل قصد دارد تا بیتس را از ایرپاد جدا نگه دارد. همان‌طور که می دانید، هدفون های بیتس، برخلاف ایرپاد، پنجره‌ای جداگانه در Apple.Com ندارند. 

نظر شما در رابطه با اپلیکیشن مخصوص ایرپاد اپل چیست؟ آیا بهتر نیست اپل برنامه‌ای جداگانه برای آن طراحی کند تا بتوانیم خیلی راحت‌تر به تنظیمات و آپدیت های این هدفون فوق‌العاده دسترسی داشته باشیم؟ خوشحال می شویم اگر دیدگاه خود را در بخش نظرات همین مطلب با ما به اشتراک بگذارید. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *