امروز در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کنسانتره انار را بررسی کنیم. پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید…

کنسانتره انار

انار یکی از میوه های پائیزی و پر خاصیت می باشد که یکی از فرآورده های آن کنسانتره انار می باشد. کنسانتره انار در شرایط خلا تغلیظ می شود. این محصول به صورت آب انار غلیظ با طعم فوق العاده و طبیعی می باشد.

کنسانتره انار عطر، طعم و خواص میوه انار را در خود دارد و به دلیل ماندگاری بیشتر در فصول مختلف می‌توان از آن استفاده نمود. این محصول در صنایع غذایی کاربردهای فراوانی دارد.

نحوه تهیه کنسانتره انار

در تهیه ی رب انار، از شعله ی گاز استفاده می شود. بنابراین آب انار در اثر حرارت، ضمن از دست دادن مقداری آب و غلیظ شدن، به رنگ سیاه می گراید. هر چه درجه ی حرارت بالاتر و میزان حرارت دهی بیشتر باشد؛ رب انار تیره تر و غلیظ تر می باشد.اما در تهیه ی کنسانتره ی انار از دستگاه های صنعتی و پیشرفته استفاده می شود. بنابراین ضمن رسیدن آب انار به غلظت مناسب، از حجم آن به میزان زیادی کاسته می شود.

عمل دستگاه های تغلیظ آب انار به گونه ای است که با حرارت دهی سطحی ، آب موجود در آن به میزان زیادی گرفته شده؛ اما طعم و رنگ آن تغییر چندانی نمی کند. به این ترتیب طعم انار تا حد زیادی حفظ می شود.

نحوه تهیه کنسانتره انار
نحوه تهیه کنسانتره انار

تفاوت بنیان انار با کنسانتره انار

بنیان انار نسبت به کنسانتره آن دارای مزیت های بسیار زیادی می باشد مانند:

تفاوت بنیان انار با کنسانتره انار
تفاوت بنیان انار با کنسانتره انار

جایگزین کنسانتره انار

بنیان انار بهترین جایگزین کنسانتره می باشد. کیفیت و قیمت ویژه این محصول، آن را میان مصرف کنندگان محبوب ساخته است.

غلظت بنیان انار، مانند رب انار غلیظ نیست، بلکه شبیه آب انار طبیعی سالم است. این محصول در شرایط استاندارد، غلیظ شده و بریکس آن به حدود ۶۵ درصد می‌رسد. بنیان انار به دو صورت کنسانتره شفاف و کنسانتره غیر شفاف، دسته‌بندی می‌شود.

برای خرید انواع بنیان میوه می توانید از شرکت ایلیا نوش آریا با آدرس سایت www.Ilianoosh.ir استفاده کنید. انواع محصولات بنیان انار، بنیان زرشک، بنیان توت فرنگی و… در سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *